Van Rijn

Souschef

Krijg jij energie van koken op hoog niveau? Heb jij daarnaast ervaring met leiding geven in de keuken en zou je dit graag willen doen bij een toonaangevende horecaonderneming? Dan ben ik opzoek naar jou!

Kitchen & Bar Van Rijn is een goedlopende horecaonderneming waar men kan lunchen, dineren en borrelen. Tevens worden op deze locatie ook banqueting partijen verzorgd. Er is ruimte om zo'n 150 couverts per avond te serveren en daarnaast is er een groot terras aanwezig met 130 stoelen waar men in de zomer ook kan lunchen en dineren. Samen met onze chef-kok serveert Kitchen & Bar van Rijn de heerlijkste gerechten!

Wie ben jij?

Jij beschikt over ruime werkervaring en minimaal een afgeronde vakopleiding kok (niveau 3). Jij bent als Souschef mede verantwoordelijk voor alle aspecten in de keuken en spoelkeuken. Daarnaast ben je enthousiast, weet je goed het overzicht te behouden en stuur je het team aan waar nodig. Jij komt terecht in een gezellig team bestaande uit een chef-kok, zelfstandig werkend koks en een afwasser/keukenhulp.

Vereiste competenties:

Wij bieden jou:

Is jouw enthousiasme gewekt en wil je meer weten over Kitchen & Bar van Rijn? Solliciteer dan direct!

Solliciteer