Krijg jij energie van koken op hoog niveau? Heb jij daarnaast ervaring met leiding geven in de keuken en zou je dit graag willen doen bij een toonaangevende horecaonderneming? Dan ben ik opzoek naar jou!
Kitchen & Bar Van Rijn is een goedlopende horecaonderneming waar men kan lunchen, dineren en borrelen. Tevens worden op deze locatie ook banqueting partijen verzorgd. Er is ruimte om zo'n 150 couverts per avond te serveren en daarnaast is er een groot terras aanwezig met 130 stoelen waar men in de zomer ook kan lunchen en dineren. Samen met onze chef-kok serveert Kitchen & Bar van Rijn de heerlijkste gerechten!
Wie ben jij?
Jij beschikt over ruime werkervaring en minimaal een afgeronde vakopleiding kok (niveau 3). Jij bent als Souschef mede verantwoordelijk voor alle aspecten in de keuken en spoelkeuken. Daarnaast ben je enthousiast, weet je goed het overzicht te behouden en stuur je het team aan waar nodig. Jij komt terecht in een gezellig team bestaande uit een chef-kok, zelfstandig werkend koks en een afwasser/keukenhulp.
Vereiste competenties:
- In bezit van voor deze functie, de regulier gevraagde en behaalde, certificaten en/of diploma’s (minimaal een afgeronde vakopleiding voor kok niveau 3);
- Ruime werkervaring, waaronder minimaal 1 jaar ervaring als Souschef;
- Je bent creatief en hebt een passie voor koken;
- Proactieve werkhouding en weet wat er van je verwacht wordt;
- Flexibel inzetbaar ook in de weekenden;
- Kennis van de HACCP-normen;
- Goede sociale vaardigheden;
- Je bent servicegericht en hebt aandacht voor kwaliteit;
- Het liefst woonachtig in Amsterdam of in de directe omgeving.
Wij bieden jou:
- Een uitdagende functie binnen een toonaangevende horecaonderneming;
- 25 vakantiedagen;
- 8% vakantiegeld;
- Een reiskostenvergoeding;
- Goede pensioenvoorziening.
Is jouw enthousiasme gewekt en wil je meer weten over Kitchen & Bar van Rijn? Solliciteer dan direct!