De Kroon

Supervisor Clubavonden

Hallo horeca-tijger! Is de horeca de branche waar jij je helemaal thuis voelt en heb je ervaring in leidinggeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Café restaurant De Kroon is al jaren een begrip op het Rembrandtplein in Amsterdam.

De Kroon is volledig gerenoveerd en heeft het een jaren 50 look gekregen met een moderne twist! De Kroon is gelegen op de eerste etage met een prachtig uitzicht over het Rembrandtplein vanuit de serre.

De Kroon biedt vele mogelijkheden zoals onze uitgebreide Bar Bites kaart, een borrel of een heerlijk diner, maar ook gelegenheid om te dansen.

Naast de restaurantfunctie wordt De Kroon op vrijdag en zaterdag omgetoverd tot een Club. Ook beschikt De Kroon over de Royal Room, speciaal voor private dining, lopend buffet, privé feestjes en partijen, bruiloften, seminars, meetings (etc.). Kortom, een geweldige locatie met veel diversiteit!

Wij zijn op zoek naar een ‘supervisor’ die enige ervaring heeft in het restaurant- en/of clubbedrijf. Je bent enthousiast, stressbestendig, en servicegericht. Jouw doel is om gasten een unieke avond te bezorgen. Je bent beschikbaar om op vrijdag en zaterdag in de nacht te werken om een clubavond te draaien.

Wat ga je doen?

Jij bent:

Wat bieden wij?

Nieuwsgierig naar de sfeerimpressie? Neem dan een kijkje op onze website. Nog steeds enthousiast? Solliciteer dan nu en mocht je in aanmerking komen voor de functie, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer