De Kroon

Restaurant en Club Manager

Hey Horeca-Held! Voel jij je helemaal in je element binnen de dynamische wereld van horeca en heb je ervaring met het leiden van een team? Dan ben jij precies degene die we zoeken!

Stap binnen bij Café Restaurant De Kroon, een legendarische naam op het bruisende Rembrandtplein in Amsterdam.

Met een frisse jaren 50 stijl en eigentijdse twist heeft De Kroon onlangs een complete make-over gekregen! Gelegen op de eerste verdieping, biedt De Kroon een adembenemend uitzicht op het Rembrandtplein vanuit de sfeervolle serre.

Hier bij De Kroon is er voor ieder wat wils: van een uitgebreide Bar Bites kaart tot gezellig borrelen en heerlijk dineren, en zelfs de gelegenheid om de dansvloer te veroveren.

Alsof dat nog niet genoeg is, transformeert De Kroon op vrijdag en zaterdag tot een bruisende Club. En dat is niet alles – de Royal Room is onze parel voor private dining, buffetten, feestjes, bruiloften, vergaderingen en meer. Kortom, een locatie vol verrassingen en veelzijdigheid!

Wij zijn op zoek naar een supervisor met ervaring in het restaurant- en/of clubwezen. Als jij sprankelend enthousiasme, stressbestendigheid en een hart voor service in je hebt, dan is dit jouw kans. Jouw missie? Gasten een onvergetelijke avond bezorgen! Doordeweeks stuur je het restaurantteam aan en in het weekend laat je de clubavonden stralen.

Dit staat jou te wachten:

Dit verwachten wij van jou:

Nieuwsgierig naar de vibe bij ons? Check onze website voor een voorproefje. En als de vonk overslaat, waar wacht je nog op? Solliciteer nu en als je in het plaatje past, nemen we razendsnel contact met je op!

Solliciteer