Van Rijn

Restaurant manager

Ben jij doordrenkt met een passie voor gastvrijheid en heb je ruime ervaring in het leiden van een horecateam? Neem dan snel een moment om de onderstaande vacature te verkennen, want dit zou zomaar jouw volgende stap kunnen zijn!

Wij zoeken een gedreven manager voor Kitchen & Bar Van Rijn.

Gelegen op het bruisende Rembrandtplein in het hart van Amsterdam, staat Kitchen & Bar Van Rijn bekend als een vooraanstaande, unieke en succesvolle horecaonderneming. Bij Kitchen & Bar Van Rijn kunnen gasten genieten van lunch, diner en borrel. Bij het betreden van Kitchen & Bar Van Rijn word je ondergedompeld in een bijzondere restaurantervaring, geïnspireerd door de kunst van Rembrandt van Rijn. De ruime bar en open keuken dragen bij aan een elegante ambiance, waar onze koks heerlijke gerechten serveren. In het weekend kun je dineren en borrelen onder het genot van live muziek en/of een DJ. Bovendien hebben we een groot terras met 130 stoelen, waar gasten in de zomer kunnen genieten van lunch en diner in de buitenlucht.

Wie ben jij?

Jij bent hands-on en hebt uitgebreide ervaring in het managen van een horecateam. Je zult mede leiding geven aan een team van ongeveer 40 medewerkers. Het is essentieel dat je enthousiast en stressbestendig bent, en weet hoe je jouw medewerkers kunt inspireren om onze gasten een onvergetelijke middag/avond te bezorgen.

Verantwoordelijkheden en taken:

Functievereisten:

Wat wij bieden:

En natuurlijk, een warm en hecht team!

Ben je nieuwsgierig naar Kitchen & Bar Van Rijn? Aarzel dan niet om direct te solliciteren. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Solliciteer