Van Rijn

Medewerker bediening

Wij zijn opzoek naar medewerkers bediening. Heb jij enige ervaring in de horeca of de juiste wil om te leren en wil je aan de slag bij een toonaangevend restaurant op het Rembrandtplein? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Kitchen & Bar Van Rijn is gelegen op het Rembrandtplein en de perfecte plek voor een heerlijke (business)lunch of diner. Het interieur is geïnspireerd door de schoonheid en de meesterwerken van Rembrandt van Rijn. De imposante hoge ruimte en floor-to-ceiling bar zorgen voor een verbluffende indruk bij binnenkomst. De keuken heeft een vertrouwd karakter. Bekende Frans-internationale gerechten worden met aandacht en kunde naar een hoger niveau getild. Daarnaast serveren wij ook een wekelijks wisselend driegangenmenu.

Wij zijn opzoek naar parttime en fulltime medewerkers bediening

Jij zorgt als medewerker bediening voor de ultieme klantbeleving. Collegialiteit en een goede samenwerking hebben wij hoog in het vaandel staan om zo de optimale service aan de klant te bieden. Daarnaast ben jij sociaal, flexibel en beheers je de Engelse taal. De shifts zijn flexibel in te delen. Kitchen & Bar Van Rijn is 7 dagen per week geopend van 11:00 tot 01:00 en op de vrijdag en zaterdag kan het uitlopen tot 03:00. Gezien onze werktijden in de nachtelijke uren geven wij de voorkeur aan medewerkers woonachtig in Amsterdam.

Tijdens je shift wordt er uiteraard ook goed voor jou gezorgd. Onze chef kok verzorgt de heerlijkste personeelsmaaltijden en na je shift is er de mogelijkheid om te genieten van een drankje met het personeel.

Solliciteer nu en als je in aanmerking komt voor de vacature, ontvang je zo snel mogelijk een reactie.

Solliciteer