Word de nieuwe bedrijfsleider van Kitchen & Bar Van Rijn!
Ben jij doordrenkt met een passie voor gastvrijheid en heb je ruime ervaring in het leiden van een horecateam? Neem dan snel een moment om de onderstaande vacature te verkennen, want dit zou zomaar jouw volgende stap kunnen zijn!
Wie zijn wij?
Gelegen op het bruisende Rembrandtplein in het hart van Amsterdam, staat Kitchen & Bar Van Rijn bekend als een vooraanstaande, unieke en succesvolle horecaonderneming. Bij Kitchen & Bar Van Rijn kunnen gasten genieten van lunch, diner en borrel. Bij het betreden van dit restaurant word je ondergedompeld in een bijzondere restaurantervaring, geïnspireerd door de kunst van Rembrandt van Rijn. De ruime bar en open keuken dragen bij aan een elegante ambiance, waar onze koks heerlijke gerechten serveren. In het weekend kun je dineren en borrelen onder het genot van live muziek en/of een DJ. Bovendien hebben we een groot terras met 130 stoelen, waar gasten in de zomer kunnen genieten van lunch en diner in de buitenlucht.
Wat bieden wij jou?
- Een fulltime dienstverband.
- Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op verlenging.
- Een mooi salaris volgens de horeca CAO.
- Veel ruimte voor jouw (creatieve) input.
- 8% vakantiegeld.
- 25 vakantiedagen op fulltime basis.
- Personeelsmaaltijden tijdens werktijd.
- Jaarlijks spetterend personeelsfeest.
- + het jaarlijkse managementuitje.
- Natuurlijk de fooi.
- En je wordt onderdeel van een toonaangevende horeca onderneming!
Wat ga jij doen?
- Leiding geven aan en motiveren van de medewerkers.
- Je bent merkbaar aanwezig en bezig met het trainen en instrueren van jouw team.
- Verantwoordelijkheid tonen voor het realiseren en behalen van de doelstellingen op het vlak van service, prijs/kwaliteit verhouding en omzet.
- Zorgdragen voor alle restaurantmiddelen, de producten, de voorraden en apparatuur.
- De bedrijfsleider zal verantwoordelijk zijn voor alle operationele, kwaliteit en administratieve taken.
- Bijsturen van problemen, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van de gasten.
- Toezien op en naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en huisregels.
Wie ben jij?
- MBO 4 / HBO werk en denkniveau
- In het bezit van relevante certificaten en/of diploma’s (in ieder geval in het bezit van een geldige BHV en Sociale Hygiëne).
- Minimaal 2 jaar werkervaring als bedrijfsleider in een vergelijkbare werkomgeving (horecabedrijf).
- Fulltime beschikbaar.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Enthousiast en kunnen enthousiasmeren.
- Goede beheersing Nederlandse en / of Engelse taal in woord en geschrift.
- Het liefst woonachtig in Amsterdam of in de directe omgeving.
Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan nu! Wie weet word jij de nieuwe bedrijfsleider bij Kitchen & Bar Van Rijn.