Escape

Open Sollicitatie

Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor je open en wil jij deel uitmaken van een bruisende omgeving waar plezier en gastvrijheid hand in hand gaan? Bij Escape zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde en enthousiaste teamspelers die ons helpen bij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.

Als jij een liefhebber bent van de nachtelijke atmosfeer en een passie hebt voor gastvrijheid, dan is dit de perfecte gelegenheid om deel uit te maken van ons dynamische team. Wij bieden een verscheidenheid aan functies in de horeca, variërend van barmedewerkers en serveersters tot beveiligingspersoneel en hosts.

Wij zoeken individuen die niet alleen uitstekende communicatieve vaardigheden en een vriendelijke houding hebben, maar ook in staat zijn om onder druk te werken en te floreren in een levendige omgeving. Ervaring in de horeca is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Wij hechten veel waarde aan een positieve instelling en de bereidheid om te leren en te groeien.

Als jij denkt dat je past bij ons energieke team en graag een bijdrage wilt leveren aan de opwindende sfeer van Escape, upload dan je CV, een motivatie voor welke functie jij in aanmerking wilt komen en een foto.

Solliciteer