Escape

Barback | Runner

Ben jij een harde werker en niet vies van bruisende clubavondjes? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Escape is één van de grootste clubs van Nederland, gevestigd op het Rembrandtplein in hartje Amsterdam. Al sinds 1986 speelt Escape een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is wekelijks helemaal top geregeld. Waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al meer dan 30 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Thirsty Thursday, House Rules!, Brainwash, en Juice. Escape is het toneel van vele nationale als internationale top DJ's zoals, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Fedde le Grand, Martin Garrix, Bob Sinclair, Hardwell, Erick Morillo, Martin Solveig, Laid Back Luke, DJ Chuckie, Todd Terry, David Guetta, Paul van Dijk, Sander van Doorn, Roger Sanchez, DJ Jean, en natuurlijk onze House resident DJ’s als Raymundo en DJ Troj.

Wij zijn 7 dagen per week geopend en wij zoeken medewerkers die ook doordeweeks beschikbaar zijn.

Ervaring is geen vereiste. Het is fysiek pittig werk.

De functie van glazenhaler/runner houdt in:

Het is een veelzijdige functie in een gezellig team! Gezien onze werktijden in late uren, is het handig om woonachtig te zijn in de omgeving van Amsterdam.

Lijkt dit iets voor jou? Solliciteer dan nu! Indien je in aanmerking komt voor de vacature, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer