Escape

Medewerker Technische Dienst

Hey, jij daar! Ben jij een enthousiaste technische dienst medewerker die al wat ervaring heeft opgedaan en klaar is om zijn skilss te laten zien? Dan hebben wij een toffe kans voor jou!

Maak kennis met Escape, dé legendarische club van Nederland, gevestigd op het bruisende Rembrandtplein in het hart van Amsterdam. Op hetzelfde levendige plein bevinden zich ook Heck's Amsterdam, Kitchen & Bar van Rijn, De Kroon en 't Lammetje. Wij zijn een gerenommeerde horecagroep met vijf unieke locaties, waaronder een bruisende club, gezellige kroeg en drie smaakvolle restaurants. Onze zaken zijn niet alleen bekend om hun uitstekende culinaire ervaring, maar ook om hun onderscheidende licht-, geluids- en visuele aspecten.

Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het beheer van de technische aspecten van onze horecazaken. Jij helpt mee aan het onderhoud van het pand, de inventaris en de technische installaties. Flexibiliteit is belangrijk, aangezien de club zeven dagen per week open is. Samen met ons gepassioneerde team werk je aan het creëren van

onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.

Ben jij klaar om te schitteren in een bruisende omgeving en wil je onze gasten de ultieme beleving bezorgen met jouw skills? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Wie ben jij?

Wat wij bieden:

Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie die bruist van energie. Je komt terecht in een hecht team waar plezier en het vieren van successen centraal staan.

Woon je in de buurt van Amsterdam en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We kunnen niet wachten om jouw talent te verwelkomen en samen het dak eraf te laten gaan!

Apply