Escape

Lichttechnicus

Hey, jij daar! Ben jij een enthousiaste licht- en geluidstechnicus die zijn hart verloren heeft aan het nachtleven? Heb je bergen ervaring opgedaan en sta je te trappelen om je passie te delen? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!

Maak kennis met Escape, dé legendarische club van Nederland, gevestigd op het bruisende Rembrandtplein in het hart van Amsterdam. Al sinds 1986 speelt Escape een hoofdrol in het Nederlandse uitgaansleven. Terwijl andere clubs komen en gaan, verwelkomt Escape al meer dan 35 jaar wekelijks duizenden bezoekers met de meest spectaculaire concepten en nationale en internationale top-DJ's! En als kers op de taart zijn wij ook nog eens één van de weinige clubs in Nederland die 7 dagen per week open zijn.

Als licht- en geluidstechnicus bij Escape Club krijg je de kans om niet alleen te werken aan adembenemende licht- en geluidsinstallaties, maar ook om betrokken te zijn bij het opzetten en afbouwen ervan. Flexibiliteit is belangrijk, aangezien je beschikbaar moet zijn tijdens nacht- en weekenddagen. Samen met ons gepassioneerde team werk je aan clubavonden die keer op keer spectaculair zijn.

Ben jij klaar om te schitteren in een bruisende omgeving en wil je onze gasten de ultieme beleving bezorgen met jouw skills? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team!

Wie ben jij?

Je hebt een MBO-werk- en denkniveau en een opleiding gevolgd op het gebied van licht en geluid.

Je bent klantvriendelijk en sociaal.

Je hebt bij voorkeur minimaal twee jaar uitgebreide ervaring met audiovisuele en lichttechniek.

Je hebt een onstilbare passie voor techniek en evenementproducties.

Je gedijt goed in een team en communiceert helder.

Kennis van Flying Pig Roadhog 4 Full Boar is een pre.

Wij bieden jou een uitdagende en veelzijdige functie in een dynamische organisatie die bruist van energie. Je komt terecht in een hecht team waar plezier en het vieren van successen centraal staan.

Woon je in de buurt van Amsterdam en ben je klaar om jouw stempel te drukken op het nachtleven? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We kunnen niet wachten om jouw talent te verwelkomen en samen het dak eraf te laten gaan!

Apply