Escape

Hoofd Technische Dienst

Ben jij de techniek man die wij zoeken?

Bij ons zijn we niet zomaar een horecagroep; we zijn een gerenommeerde horecagroep met vijf unieke locaties, waaronder een bruisende club, een gezellige kroeg en maar liefst drie smaakvolle restaurants. Wat ons onderscheidt? Niet alleen onze gast ervaring, maar ook de onderscheidende licht, geluid en visuele aspecten. Om deze indrukwekkende wereld te laten stralen, hebben we jou nodig - een gedreven en ervaren Hoofd Technische Dienst die de technische touwtjes in handen neemt voor al onze locaties.

Functieomschrijving:

Als Hoofd Techniek ben je verantwoordelijk voor het beheer van de technische aspecten van onze horecazaken: Escape Club, Heck’s Amsterdam, Kitchen & Bar van Rijn, De Kroon en ’t Lammetje. Je zorgt voor het onderhoud van het pand, de inventaris en de technische installaties. Bovendien geef je leiding aan het team van medewerkers techniek en stuur je hen aan bij het uitvoeren van hun taken.

Taken en verantwoordelijkheden:

Wie ben jij:

Wat bieden wij jou:

Ben jij de technisch vaardige en gemotiveerde professional die we zoeken? Solliciteer dan direct! Indien je in aanmerking komt nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Apply