Escape

Hoofd Technische Dienst

Wij zijn een gerenommeerde horecagroep met vijf unieke locaties, waaronder een bruisende club, gezellige kroeg en drie smaakvolle restaurants. Onze zaken zijn niet alleen bekend om hun uitstekende culinaire ervaring, maar ook om hun onderscheidende licht, geluid en visuele aspecten. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren Hoofd Technische Dienst die de leiding neemt over het technisch aspect van al onze locaties.

Functieomschrijving:

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het efficiënte beheer van de technische aspecten van onze horecazaken: Escape Club, Heck’s Amsterdam, Kitchen & Bar van Rijn, De Kroon en ’t Lammetje. Je zorgt voor het onderhoud van het pand, de inventaris en de technische installaties. Bovendien geef je leiding aan het team van medewerkers techniek en stuur je hen aan bij het uitvoeren van hun taken. Je staat in direct contact met de directie en rapporteert over de voortgang en prestaties van het technische team.

Taken en verantwoordelijkheden:

Functievereisten:

Wij bieden:

Ben jij de technisch vaardige en gemotiveerde professional die we zoeken? Solliciteer dan direct! Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor onze gasten.

Apply