De Kroon

Glazenhaler

Horeca-tijger gezocht! Kom thuis in de bruisende wereld van De Kroon op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Ben jij op je best in de horeca en wil je deel uitmaken van een iconisch café-restaurant met een vleugje nostalgie en een moderne twist? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over De Kroon

Al jarenlang is De Kroon een vertrouwd begrip op het bruisende Rembrandtplein. Onlangs heeft De Kroon een prachtige renovatie ondergaan, waarbij het zijn jaren 50 charme heeft behouden maar nu ook een eigentijdse uitstraling heeft gekregen. Gelegen op de eerste etage, biedt De Kroon een adembenemend uitzicht over het levendige Rembrandtplein vanuit de sfeervolle serre. Met een uitgebreide Bar Bites kaart, heerlijke diners en borrels, en zelfs de mogelijkheid om te dansen, biedt De Kroon een scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring.

Wat ga je doen:

Als Glazenhaler/Runner speel jij een cruciale rol in het soepel verlopen van de avonden bij De Kroon. Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team en bent verantwoordelijk voor verschillende taken, waaronder:

Ervaring in de horeca is geen vereiste; jouw enthousiasme en energie zijn voor ons het allerbelangrijkst. Omdat deze functie fysiek pittig kan zijn, zoeken we iemand die van aanpakken weet en geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Wij bieden:

Klaar om deel uit te maken van ons team en een onvergetelijke bijdrage te leveren aan de gastervaring bij De Kroon? Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer