De Kroon

Barkeeper

Ben je een barman met een passie voor cocktails, gemengde drankjes, maar ook een lekker tapbiertje? Lees dan snel verder en wie weet ben jij degene die we zoeken!

We zijn op zoek naar een allround barman bij Café De Kroon. De Kroon is al vele jaren een begrip op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ze dankt haar naam aan de feestelijke kroning van Koningin Wilhelmina in Amsterdam. Het interieur van De Kroon bestaat uit verschillende kunststijlen en materialen met een jaren '50 benadering, een lust voor het oog! Naast de prachtige eetzaal heeft De Kroon ook een Koninklijke Kamer en een heerlijke overdekte serre waar je onder het genot van een hapje en een drankje uitkijkt over heel het Rembrandtplein.

Naast diner en een uitgebreid Bar & Bites menu, biedt De Kroon ook de mogelijkheid om tot in de late uurtjes te dansen. Op vrijdag- en zaterdagavond transformeert De Kroon tot een club (met DJ) en op woensdagen en zondagen worden er salsa-avonden georganiseerd.

We zijn op zoek naar een allround barman!

Als barman ben je verantwoordelijk voor het draaien van onze (cocktail) bar. Je zorgt ervoor dat gasten kunnen genieten van heerlijke drankjes, cocktails, G&T's en nog veel meer! Daarnaast speelt jouw aanwezigheid een belangrijke rol in de beleving van de gasten, je zorgt ervoor dat ze graag weer terug willen komen. Het is daarom belangrijk dat je enige ervaring hebt als barman, ervaring met het maken van cocktails is een grote plus!

Naast het bereiden van de drankjes, ben je ook verantwoordelijk voor het schoonmaken van de bar na sluitingstijd. Dit doe je natuurlijk samen met de rest van het team!

De Kroon is een dynamische organisatie. Je komt te werken in een vast team met geweldige collega's. Collegialiteit en goede samenwerking zijn voor ons erg belangrijk voor een optimale service.

Café de Kroon is open van woensdag en donderdag en zondag van 17:00 tot 01:00 uur en vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 04:00 uur.

Gezien onze werktijden gedurende de nachten, geven we de voorkeur aan medewerkers die in of rond Amsterdam wonen.

Solliciteer nu! Als je in aanmerking komt voor de vacature, krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Solliciteer